Trend Polls

Cilin libër votoni për muajin mars? (përzgjidhni *vetem* nje titull)


Të martat me Morin, Mitch Albom
5 Vote

33.3%
Halifullah, njeriu si mëkëmbës, Rezart Beka
4 Vote

26.7%
Shoqëria e spektaklit, Guy Debort
2 Vote

13.3%
Islami ndërmjet Lindjes dhe Perendimit, Alija Izetbegovic
1 Vote

6.7%
Princi, Machiavelli
1 Vote

6.7%
Shtëpi kukulle, Ibsen
1 Vote

6.7%
Simboli dhe Arketipi, Martin Lings
1 Vote

6.7%
1984, George Orwell
0 Vote

0.0%
Atdheu, Fernando Aramburu
0 Vote

0.0%
Balja e Babait, Orhan Pamuk
0 Vote

0.0%
Ç' kuptim mund të ketë jeta, Alfred Adler
0 Vote

0.0%
Ferma e kafshëve, Oscar Wilde
0 Vote

0.0%
Gjuha e harruar, Erich Fromm
0 Vote

0.0%
HIMN, Ayen Rand
0 Vote

0.0%
Kambana e qelqtë, Sylvia Path
0 Vote

0.0%
Kriza e botës bashkohore, Rene Guenon
0 Vote

0.0%
Njeriu dhe Natyra, Sejjid Hesein Nasr
0 Vote

0.0%
Portreti i Dorian Greit, Oscar Wilde
0 Vote

0.0%
Psikologjia e turmave, le Bonn
0 Vote

0.0%
Revolta e Atlasit, Ayn Rand
0 Vote

0.0%
Rezistenca, Ernesto Sabato
0 Vote

0.0%
Ripërtëritja e mendimit fetar në islam, Muhamed Ikbal
0 Vote

0.0%
Rruga në të cilën rrallë shkohet, Scott Peck
0 Vote

0.0%
Shkrimtari dhe fantazmat e tij, Ernesto Sabato
0 Vote

0.0%

Total Vote 15
Comments 0

IP Duplication Checking

Share:

Jan. 23, 2023, 9:02 p.m.
( 5 days, 18 hours ago. )

IP Duplication Checking

Indefinite

No

No

No

No

@Anonymous

No

Comments:
To post a comment, please login or register a new account.